Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Ekipa iz Ognja vužgala je Radio Dravu! Imali smo i vrhunsku ekskluzivu

Članovi koprivničkog etno-punk-rock sastava Ogenj jutros su ‘vužgali’ Radio Dravu. U studiju su u sklopu emisije ‘Na kavi na Dravi’ izveli nekoliko pjesama sa svježeg albuma prvijenca ‘Domaj’ koji je izdan prije tjedan dana.

Ogenj je peteročlani bend (Tomislav Mihac KovačicNikola TerzićFilip KušnjerDenis Kuzel Tara Knežević) koji je svoju glazbenu priču započeo krajem 2015. godine. Malo više od dvije godine kasnije izdaju album prvijenac koji glazbeni kritičari već svrstavaju među najbolje ove godine.

Nekoliko stvari s novog albuma, poput pjesama “Ljubaf na najjakše” i “Te tvoje joči” izveli su u studiju Radio Drave, a slušatelji su imali prilike i ekskluzivno čuti najavni singl “Dok se duša radi greha žalosti” za sljedeći album.

Voditelj emisije “Na kavi na Dravi” Bojan Horvat Horz s članovima benda popričao je o njihovim počecima, domaćoj glazbenoj sceni, novom albumu, ali i budućim planovima.

Koncertnu promociju albuma Ogenj će imati 28. travnja u zagrebačkoj Tvornici, a Koprivničanci će ih na domaćem terenu moći poslušati 29. lipnja kada će zasvirati na Podravskim motivima.

Ogenj Na kavi na Dravi!

Objavljuje Drava.info u 11. travnja 2018

 

Ogenj na Radio Dravi

Objavljuje Drava.info u 11. travnja 2018

 

zatvori