Srijeda, 24. travnja 2024.
Home Iz Koprivničko-križevačke županije Koprivnički učenici pohvaljeni na Susretu hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva

Koprivnički učenici pohvaljeni na Susretu hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva

0
Koprivnički učenici pohvaljeni na Susretu hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva
Ustupila Vesna Mlinarić.
Učenici koprivničkih osnovnih škola pohvaljeni su za svoje radove na 7. Susretu hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva “Stjepan Kranjčić” u Križevcima.

Susret hrvatskoga dječjega stvaralaštva “Stjepan Kranjčić” jedini je natječaj i susret za dječje duhovno književno i likovno stvaralaštvo na nacionalnoj razini u Republici Hrvatskoj za djecu osnovnih škola. Tema sedmog po redu natječaja bila je majka/Majka.

Na završnoj svečanosti bili su i učenici koprivničkih osnovnih škola čiji su radovi pohvaljeni i uvršteni u zbornik radova “Čuvarica srca moga”.

Tako je učenik 4.c razreda iz koprivničke Osnovne škole “Braća Radić” Teo Hanžeković pohvaljen za svoj literarni rad “Hvala ti, majko”. Teova mentorica je učiteljica Vesna Mlinarić.

Iz koprivničke Osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski” pohvaljen je likovni rad učenice trećeg razreda Mije Čadavec i učenice prvog razreda Marte Jurenec. Njihove mentorice su Suzana Hergotić i Maja Gal.

Učenik četvrtog razreda Emanuel Bunić pohvaljen za svoj literarni rad “K baki autom? Neee!”. Njegova mentorica je učiteljica Sanja Brkić.

zatvori