Srijeda, 24. travnja 2024.

HITNO Šinterice dobrog srca trebaju pomoć, evo što možete učiniti

Šinterice dobrog srca brinu o najvećem broju napuštenih životinja do sada. Čak 42 životinje pod njihovom su skrbi, s time da se 26 nalazi kod njih, a za 16 se brinu vrijedne pomagačice.

Zbrinjavanje napuštenih i bolesnih životinja hvalevrijedna je inicijativa Šinterica dobrog srcaMartine Kazinoti, Nine Kolar i Nine Verčević. Ipak, cure se suočavaju sa sve većim nedostatkom hrane, pijeska i novca za sve potrebne veterinarske zahvate.

– Zbog velikog broja životinja imamo pozamašan popis obaveza, a jedan auto. Trenutno brinemo za 42 životinje i hrana kako dođe tako ode. Također, trebamo podloške i pijesak jer nam broj napuštenih mica stalno raste – požalile su se cure na svojoj Facebook stranici.

Pomoći im možete donacijom bilo čega od navedenog, a prije svega udomljavanjem životinja.

– Kod nas se trenutno nalazi 13 štenaca. Šest ih je novih dok sedam čeka svoj dom još od “jesenske sezone”. Zaprimamo dojave za nove izbačene štence, ali nažalost nemamo prostora. Iz tih razloga pozivamo sve da udome psa, odraslog ili štene. Udomljavanjem psa spašavate dva života; život udomljenog psa i život psa koji će doći na njegovo mjesto nekoj od nas koja će ga čuvati. Svi štenci su cijepljeni protiv zaraznih bolesti i očišćeni od parazita.

Šintericama se možete obratiti na njihovoj Facebook stranici.

zatvori