Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Koprivničanci uživali u krpicama sa zeljem i kulinarskoj radionici

Prvo ovogodišnje proljetno izdanje Festivala poduzetništva, obrta i OPG-a održano je danas na Zrinskom trgu u Koprivnici.

Festival se već treću godinu zaredom organizira u hrvatskim gradovima s ciljem popularizacije i promocije malih i srednjih poduzetnika, obrtnika i vlasnika obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Izlagači iz svih dijelova županije, ali i šire, posjetiteljima su predstavili svoje proizvode i usluge, dok je gastro dječji program omogućio najmlađim klincima i klincezama da sudjeluju u zabavnoj kulinarskoj radionici.

Posebno iznenađenje za sve posjetitelje bila je jedinstvena gastro poslastica – krpice sa zeljem i kobasice, koje su spremili kuhari iz kulinarskog studija Majstor kuhar.

U sklopu prvog ovogodišnjeg proljetnog izdanja Festivala poduzetništva, obrta i OPG-a, kojeg organiziraju Grad Koprivnica i Poslovni dnevnik, priprema se i veliki glazbeni spektakl. Naime, na Zrinskom trgu u Koprivnici večeras s početkom u 20 sati fanove će svojim najpoznatijim pjesmama zabaviti popularni sastav Leteći odred. 

Gastro show u sklopu Festivala poduzetništva, obrta i OPG-ova.

Posted by Drava.info on Saturday, April 28, 2018

zatvori