Petak, 19. travnja 2024.

FOTO: Teška ozljeda Hajdinjaka zasjenila remi Koprivnice i Varteksa, Jambra opet zabio dva gola

Nogometaši Koprivnice remizirali su u 22. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na koprivničkom Gradskom stadionu odigrali su 2:2 s posljednjeplasiranim Varteksom.

Zeleni su u vodstvo stigli već u četvrtoj minuti kada je Jambrušić bio precizan s desetak metara. Ipak, gosti su stigli do izjednačenja do kraja poluvremena koje je obilježila teška ozljeda veznog igrača Koprivnice. Naime, Leo Hajdinjak ostao je ležati na podu nakon jednog duela, a prema prvim informacijama radi se o povredi ligamenata lijevog koljena.

U nastavku susreta opet smo vidjeli po jedan pogodak na svakoj strani. Za Koprivnicu je ponovno precizan bio njezin najbolji igrač Jambrušić, a gosti su zabili u posljednjoj minuti susreta za konačnih 2:2.

Tako je momčad trenera Vedrana Medenjaka stigla do svog 38-og boda te je trenutno četvrtoplasirana momčad prvenstva. U idućem kolu Zelene čeka gostovanje kod Belišća.

Slukić – Martinaga, Pušić, Halavuk, Tucaković – Hajdinjak, Tuba, Srbljinović – Jajalo, Jambrušić, Čakarić. Još su igrali: Zanjko, Sminderovac, Kolar.

 

 

zatvori