Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Nogometašice kod gradonačelnika: Hvala vam što ste opet predstavile ime našeg grada izvan Hrvatske

Nogometašice Ženskog nogometnog kluba Koprivnica prije nekoliko tjedana vratile su se s jakog međunarodnog turnira u Francuskoj s broncom u svoj grad i tako dokazale da iz dana u dan napreduju i rastu kao klub.

Tim povodom za Koprivničanke je održan prijem u Gradskoj upravi Grada Koprivnice koji su održali gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenice gradonačelnika Ksenija Ostriž i Melita Samoborec.

– Hvala vam što ste opet predstavile ime našeg grada izvan granica Hrvatske. Čestitam vam također na vašem velikom uspjehu. Drago mi je da postoji volja i želja za populariziranje ženskog nogometa u gradu Koprivnici. Posebno veliko hvala Nikolini zahvaljujući kojoj je i ženski nogomet zaživio u gradu. Grad Koprivnica i dalje će vas podržavati i biti uz vas kad god je to moguće i držimo vam palčeve te navijamo za vas da se što prije probijete u Prvu ligu i da nam u grad donesete nove trofeje, nove medalje – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Zahvalan Gradu bio je trener ŽNK Koprivnica Ivica Lukač.

– Zahvaljujem se Gradu za sve što su učinili za nas i naš Klub, a mi ćemo se sigurno sa sljedećih natjecanja vratiti s još više uspjeha – kratko je rekao trener Lukač.

Ponosna na svoje igračice bila je i direktorica kluba Nikolina Notersberg.

– Naš prijedlog prema HNS-su je da se napravi Super liga od šest klubova jer samo tako možemo pridobiti djevojčice da treniraju u klubu i da se bave nogometom. Naša budućnost je od male škole do fakulteta, znači fokusiramo se na sjever jer cilj nam je da privučemo mlade da polaze naše srednje škole u Koprivnici, a u konačnici i da polaze Sveučilište Sjever – kazala je Nikolina Notersberg.

Da ŽNK Koprivnica napreduje velikim koracima dokaz je i škola nogometa za djevojčice koju su nedavno otvorili, a broji 27 polaznica koje se natječu s dječacima u Ligi piceka i Ligi pijetlova

IZVOR: https://koprivnica.hr/novosti/nogometasice-na-prijemu-kod-gradonacelnika/
IZVOR: https://koprivnica.hr/novosti/nogometasice-na-prijemu-kod-gradonacelnika/
IZVOR: https://koprivnica.hr/novosti/nogometasice-na-prijemu-kod-gradonacelnika/
zatvori