Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Najboljim studentima Sveučilišta Sjever uručene Rektorove nagrade

Najboljim studentima Sveučilišta Sjever uručene su Rektorove nagrade i to za najbolji uspjeh i za najbolji studentski rad ili projekt u akademskoj godini 2016./2017.

Rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković dodijelio je 12 Rektorovih nagrada, ali i povelje i novčane nagrade. Na svečanosti koja je održana u četvrtak, 29. ožujka osim rektora, nazočili su i prorektori, pročelnici pojedinačnih odjela Sveučilišta Sjever te ostali uzvanici.

U kategoriji za najbolji uspjeh u akademskoj godini 2016./2017. nagradu su dobili: Matej Šošić s Odjela za elektrotehniku, Stjepan Đurasek s Odjela za graditeljstvo, Marija Balen s Odjela za multimediju, oblikovanje i primjenu, Nives Kosalec s Odjela za biomedicinske znanosti, Ivan Krznarić s Odjela za novinarstvo, Nikola Heged s Odjela za medijski dizajn, Marko Kranjec s Odjela za poslovanje i menadžment, Karlo Sigetić s Odjela za komunikologiju i odnose s javnostima i Rahela Crkvenčić s Odjela za poslovnu ekonomiju.

Rektorovu nagradu za najbolji studentski rad ili projekt u akademskoj godini 2016./2017. dobili su: Tihomir Bendelja, Mateja Makar i Dražen Malić za rad “Projekt Minerva” pod mentorskim vodstvom izv. prof. dr. sc. Anice Hunjet, Marko Mrzljak, Nikola Mikulec i Filip Tomičić za rad “Feasibility studija – proizvodnja sušenog ušećerenog voća” pod mentorskim vodstvom dr. sc. Borislava Gordića te Petra Furdi za rad “Komunikacije i prakse odlučivanja u timovima” pod mentorskim vodstvom izv. prof. dr. sc. Anice Hunjet.

Izvor: pressedan.unin.hr
Foto: Chiara Čargonja

zatvori