Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Manifestacija Zagorci Koprivnici ispunila dvoranu Domoljub

U subotu 21. travnja u organizaciji Udruge Zagoraca Podravine održana je manifestacija Zagorci Koprivnici 2018. Bogati kulturno-umjetnički program održan u dvorani Domoljub upotpunili su mnogobrojni izvođači i to recitacijom, pjesmom i dramskom izvedbom. Svečanosti je prisustvovao Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice.

– Sretan sam što ste ostavili u svojim srcima mjesto iz kojeg ste došli u našu Podravinu, to je velika stvar jer ne kaže se uzalud da nikad ne smiješ zaboraviti od kud si došao. Također čestitam vam što ste došli u našu Koprivnici, što ste došli u našu Podravinu i donijeli dio svoga srca, dio svoje duše, dio svoje radišnosti i što ste s Podravcima gradili snažnu Koprivnicu, snažnu Podravinu – rekao je Mišel Jakšić gradonačelnik Koprivnice.

Ovo je četvrta godina kako se manifestacija održava, a koliki je interes upravo za ovakvim kulturno-umjetničkim programom najbolji je pokazatelj bila ispunjena dvorana.

Program su upotpunili gosti iz Hrvatskog Zagorja, koji su izvedbama na zagorskom ganuli mnoge okupljene. Dramska grupa Udruge Zagoraca Podravine i ove godine uspješno je svojom izvedbom do suza nasmijala publiku.

Svečanosti su također prisustvovali Ratimir Ljubić, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije, Željko Pintar, predsjednik Županijske skupštine i Damir Poljak, načelnik Općine Bednja.

Nakon programa u Domoljubu, druženje je nastavljeno u Društvenom domu na Vinici.

zatvori