Četvrtak, 18. travnja 2024.

60 GODINA PODRAVKINIH IKONA Kokošja pašteta i Goveđi gulaš kao – modni simboli

Podravka ove godine obilježava šest desetljeća svojih okusa koji su uz sebe trajno vezali milijune potrošača diljem svijeta. Podravkini proizvodi – Kokošja i Goveđa juha, Goveđi gulaš i Kokošja pašteta, lansirani davne 1958. godine, zadržali su svoju recepturu, ali i prepoznatljiv dizajn uz simbole – pijetla i kravicu.

Modni dvojac ELFS prepoznao ih je još 2010. godine i u svoju kolekciju uveo majice s likovima ovih Podravkinih ikona, a povodom njihovog 60. rođendana kreirao novu kolekciju inspiriranu upravo njima. Tri nova dizajna majica s prepoznatljivim i dugovječnim Podravkinim simbolima predstavljena su na reviji nove proljetne modne kolekcije ELFS-a u zagrebačkom Botaničkom vrtu.

Proljetna kolekcija dizajnera Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića romantična je i razigrana pa su se originalne majice s motivima Podravkinih “jubilaraca” savršeno uklopile te upotpunile modni događaj u kojem su uživale i mnoge poznate osobe: Tihana Harapin Zalepugin, Danijela Pintarić, Ana Maras Harmander, Mirjana Mikulec, Antonija Šola, Antonija Stupar Jurkin, Andrea Andrassy, Luka Nižetić i drugi.

Ovu lijepu gastro-modnu priču začinili su i Podravkini promotori kulinarstva maštovitim delicijama pripremljenim od Podravkinih proizvoda, koji su na zaista originalan način proslavili svoj 60. rođendan.

Andrea Andrassy. Foto: Podravka.
Antonija Šola. Foto: Podravka.
Antonija Stupar Jurkin. Foto: Podravka.
ELFS. Foto: Podravka.
ELFS. Foto: Podravka.
Luka Nižetić. Foto: Podravka.
Marinka Akrap, Tihana Harapin Zalepugin i Ljiljana Šapina. Foto: Podravka.
Podravkini promotori kulinarstva i Snježana Mehun. Foto: Podravka.
zatvori