Petak, 29. ožujka 2024.

ŽUTI I CRVENI KARTONI Brojni županijski klubovi neće moći računati na suspendirane igrače

Brojni županijski nogometni prvoligaši i drugoligaši idućeg će vikenda biti oslabljeni neigranjem svojih igrača koji su skupili treće žute kartone ili su pak dobili isključujuće crvene kartone.

Što se tiče Prve lige Osvit neće moći računati na Luku Harambašu koji je zaradio crveni karton u utakmici protiv Ferdinandovca, dok će, također zbog crvenog kartona, ali u utakmici protiv drnjanskog Tomislava, iduće kolo za Panoniju pauzirati Karlo Blažek.

Alen Szabo i Dinko Begić neće igrati za molvarsku Mladost protiv Sloge zbog tri žuta kartona kao ni Ivan Hajdić i Josip Šokec za Kalinovac protiv legradskog Graničara. I Borac iz Imbriovca te ivanečka Sloga bit će bez dva igrača, kartonirani su Hrvoje Bači i Goran Vuk, odnosno Luka Čevis i Ivan Ritoša.

Preostale momčadi ostale su na jedno kolo bez jednog igrača. Matej Selak neće igrati za Tomislav – Radnik, Mario Kovaček za Dravu, Ranko Kesić za Ferdinandovac, a Branko Kautero za Tomislav iz Drnja.

Što se pak drugoligaša tiče, s obzirom na prošlotjednu odgodu prvenstva, igrači koji će pauzirati su oni koji su još na jesen zaradili svoje suspenzije.

Fugaplast će biti bez dvojice svojih nogometaša. Dalibor Pavlić zaradio je svoj šesti žuti karton, dok će utakmicu protiv Podravca preskočiti zbog crvenog kartona Csordas Peter Henri. Neće ni Podravec biti kompletan jer će im nedostajati Matija Friščić.

Hrvatski bojovnik neće moći računati na Miroslava Plantića i Marija Miklečića, Starigrad na Tomislava Foruglaša, sigečka Mladost na Lea Kolmana, a Prugovac na Dragana Radelića.

PRVA ŽNL:

NK Borac – Bači Hrvoje, Vuk Goran
NK Drava NP – Kovaček Mario
NK Ferdinandovac – Kesić Ranko
NK Kalinovac – Hajdić Ivan, Šokec Josip
NK Mladost-Molve – Szabo Alen, Begić Dinko
NK Sloga – Čevis Luka, Ritoša Ivan
NK Tomislav – Radnik – Selak Matej
NK Tomislav D – Kautero Branko
NK Panonija – Karlo Blažek
NK Osvit – Luka Harambaša

DRUGA ŽNL:

NK Fugaplast – Pavlić Dalibor, Csordas Peter Henri
NK Hrvatski bojovnik – Plantić Miroslav, Miklečić Mario
NK Mladost S – Kolman Leo
NK Prugovac – Radelić Dragan
NK Starigrad – Tomislav Foruglaš
NK Podravec – Matija Friščić

zatvori