Utorak, 23. travnja 2024.

Zoran Koprek, Ivana Babić i Ivan Kolar prvaci županije u gađanju zračnim oružjem

Prvenstvo Koprivničko-križevačke županije u gađanju ISSF zračnim oružjem za seniorske kategorije održano je na streljani u Koprivnici, a natjecatelji Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su dobre rezultate.

U konkurenciji seniora ISSF zračnom puškom Zoran Koprek sa 609,3 otpucana kruga postao je prvak županije. Filip Verbić otpucao je 588, 2 kruga plasiravši se na peto mjesto, a Matija Verbić zauzeo je šesto mjesto sa 584,7 krugova.

Seniorska ekipa u sastavu Z. Koprek, F. Verbić i M. Verbić sa 1782,2 kruga osvojila je prvo mjesto i pravo nastupa na državnom prvenstvu. Na prvenstvo Hrvatske u discipline ISSF zračne puške plasirali su se Zoran Koprek, Filip i Matija Verbić i Luka Jambreuš.

Kod seniorki u disciplini ISSF zračne puške prvo mjesto osvojila je Ivana Babić sa 609,5 krugova ostvarivši plasman na državno prvenstvo

Kod seniora zračnim ISSF pištoljem naslov prvaka županije pripao je Ivanu Kolaru sa 564 kruga ispred drugoplasiranog Marina Mlinarića koji je otpucao 545 krugova. Treće mjesto zauzeo je Matija Čokonaj sa 518 krugova, a Bojan Kovačec otpucao je 460 krugova zauzevši sedmo mjesto.

Ekipa u sastavu I. Kolar, M. Mlinarić i M. Čokonaj sa 1627 otpucanih krugova osvojila je naslov županijskih prvaka u disciplini ISSF zračnog pištolja.

zatvori