Petak, 19. travnja 2024.

DRAVA.INFO DOZNAJE Marko Perković Thompson dolazi u Koprivničke Brege

Općina Koprivnički Bregi povodom proslave svog dana priprema veliki koncertni spektakl koji će se zasigurno dugo pamtiti.

Na nogometnom igralištu bregovske Mladosti zapjevat će Marko Perković Thompson, a megakoncertom obilježit će se i trideset godina Tamburaškog sastava Pajdaši.

Podsjetimo, bregovski tamburaši zapjevali su s popularnim pjevačem u pjesmi “Zaustavi se vjetre” koja je izašla na albumu “Vjetar s Dinare” 1998. godine.

Zato će na pozornicu s Markom Perkovićem Thompsonom i sami Pajdaši, ali i Kulturno-umjetničko društvo Rudar iz Glogovca.

Koprivnički Bregi ugostit će popularnog pjevača koji zadnjih šest-sedam godina nije pjevao u našoj županiji, što ovoj priči daje još jednu posebnu notu. Samom koncertu veseli se i Thompson jer će mu to biti prilika da posjeti mjesto svojih prijatelja s kojima je surađivao na jednom od svojih albuma.

Cijena ulaznice još nije definirana, no prema najavama u prodaju bi trebale krenuti kroz par dana. Moći će se kupiti preko sustava Eventim te na nekoliko lokacija u Koprivnici i Koprivničkim Bregima o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

Koncert Marka Perkovića Thompsona održat će se 18. kolovoza.

zatvori