Subota, 20. travnja 2024.

STARTA ŽUPANIJSKO LUDILO Susjedski derbi u Peterancu, Graničar i Miklinovec otvaraju proljeće, Mešnjak: Graničar je kod kuće protiv svakog favorit

Pred nama je start proljetnog dijela prvenstva Prve županijske nogometne lige. Brojni odlasci i dolasci obilježili su zimski prijelazni rok, a koliko su klubovi dobro radili na pripremama vidjet ćemo od ovog vikenda.

Proljetni dio prvenstva otvorit će utakmica u Legradu gdje će snage odmjeriti Graničar i Miklinovec. Legrađani u susret ulaze kao veliki favoriti.

– Očekujem tešku i tvrdu utakmicu u kojoj će odlučivati detalji. Graničar je kod kuće protiv svakog favorit, ali trebat će puno truda da se osvoje tri boda. Miklinovec ima puno školovanih igrača, čvrsta su momčad koja zna igrati na rezultat tako da očekujem zanimljivu utakmicu – rekao nam je stoper Graničara Želimir Mešnjak.

Preostale utakmice na rasporedu su u nedjelju. Susjedski derbi gledat ćemo u Peterancu gdje će Panonija ugostiti Tomislav iz Drnja. Novigradska Drava će na svom travnjaku krenuti po bodove spasa protiv molvarske Mladosti, dok će u Ždali igrati Prekodravac i Bratstvo.

Sloga će u Koprivničkom Ivancu biti domaćim Tomislavu iz Žabna, Ferdinandovac će odmjeriti snage s Osvitom, dok će Borac u Kalinovcu pokušati opravdati ulogu favorita. Sve utakmice 14. kola Prve ŽNL igrat će se s početkom u 15 sati.

RASPORED 14. KOLA PRVE ŽNL, prognozira stoper Graničara iz Legrada Želimir Mešnjak:

Subota, 17.03.2018.
15:00
Legrad: Graničar – Miklinovec 1

Nedjelja, 17.03.2018.
Ivanec: Sloga – Tomislav SIŽ 2
Novigrad: Drava – Mladost M 1
Peteranec: Panonija – Tomislav D
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Osvit 1
Ždala: Prekodravac – Bratstvo 1
Kalinovac: Kalinovac – Borac 2

zatvori