Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Naše srednjoškolke predstavljat će Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Izraelu, Koren: Pokažite se i tamo u odličnom izdanju

Mlade nogometašice koprivničke Srednje škole predstavljat će Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u futsalu za srednje škole koje će se održati od 13. do 21. ožujka u Izraelu.

Danas je našim sportašicama sreću na prvenstvu poželio župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

— Drago mi je da je iz naše županije ekipa koja će u dalekom Izraelu predstavljati Hrvatsku. Ja vam čestitam na dosadašnjim rezultatima koji su vas odveli na Svjetsko prvenstvo gdje ćete braniti naše boje, a isto tako vam želim da se i u Izraelu pokažete u odličnom izdanju i da pokušate napraviti dobar rezultat — rekao je Koren.

Ravnateljica Srednje škole Manuela Gregurić i voditeljica futsal ekipe profesorica Ivana Gregurina zahvalile su se na prijemu i na lijepim željama koje im je uputio župan. Istaknule su kako se marljivo pripremaju za prvenstvo te da se nadaju da će u dobrom svjetlu predstaviti našu školu i naš grad.

Spomenimo da će Koprivničanke u Izraelu imati jaku konkurenciju. U grupi će im protivnice biti najbolje futsal nogometašice srednjih škola iz BrazilaItalije Belgije, a u prvoj utakmici snage će odmjeriti s Talijankama.

Naše srednjoškolke u daleki Izrael odlaze u utorak, a s Italijom će igrati dan kasnije. Nastup na ovako velikom i važnom natjecanju ogroman je uspjeh za naše nogometašice. Svaki dobar rezultat bit će veliki plus na ovo neizmjerno i nezaboravno iskustvo.

zatvori