Petak, 19. travnja 2024.

SARA ŠENVALD Koprivničanka u dresu Lokomotive prijeti Podravki: Naš cilj je pobjeda!

Rukometašice Podravke Vegete sutra će igrati utakmicu koja će im obilježiti sezonu. U 18. kolu Prve hrvatske rukometne lige ugostit će zagrebačku Lokomotivu u susretu koji će gotovo sigurno odrediti tko će osvojiti naslov prvakinja.

Koprivničanke čeka težak zadatak protiv ekipe koja ih je u prvom dijelu sezone u Zagrebu svladala rezultatom 27:19. Jedna od uzdanica Lokomotive je i Sara Šenvald, bivša igračica Podravke i rođena Koprivničanka koja u svoj grad dolazi po bodove koji bi njenu ekipu doveli nadomak titule.

— Nama je cilj pobijediti u svakoj utakmici pa tako i u ovoj. Prvenstvo ne završava ovom utakmicom, ali će vjerojatno ona ekipa koja osvoji dva boda u četvrtak osvojiti i naslov prvakinja. Imamo samopouzdanja, optimistične smo, a sve pobjede do sada su rezultat dobrog rada i treninga — rekla nam je kružna napadačica Lokomotive.

Zagrepčanke su u ovoj sezoni upisale tek jedan poraz i to u prvenstvu protiv Koke u Varaždinu. Baš bi se ta utakmica mogla pokazati ključnom jer da je Lokomotiva tada slavila, sutra bi Podravkašicama trebala pobjeda od osam golova razlike. Ovako će im biti dovoljna bilo kakva pobjeda.

Sara vjeruje kako Lokomotiva može do bodova u Koprivnici, a utakmica protiv Podravke bit će joj kao svaka druga.

— Koji god klub je na suprotnoj strani trudim se dati svoj maksimum. Nije mi prvi put da igram protiv Podravke pa nema nekog posebnog osjećaja — zaključila je Sara.

Može li bivša Podravkašica “zagorčati život” svojim kolegicama vidjet ćemo nakon sutrašnje utakmice koja će se igrati 18 sati u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović.

zatvori