Četvrtak, 18. travnja 2024.

PORAZ U DERBIJU Koprivnica se iz Bijelog Brda vraća bez bodova

Nogometaši Koprivnice upisali su poraz u derbiju 17. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na gostovanju u Bijelom Brdu kod BSK-a poraženi su rezultatom 2:1.

Domaćin je poveo u 26. minuti pogotkom Ištvanića, a rezultat 1:0 bio je i rezultat poluvremena. U nastavku susreta BSK je desetak minuta prije kraja utakmice poveo s 2:0 i tako riješio utakmicu. Počasni pogodak za Zelene postigao je Jambrušić u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Ovim porazom momčad trenera Vedrana Medenjaka pala je na sedmu poziciju s 28 osvojenih bodova, samo četiri manje od prvoplasiranog Osijeka II. Valja istaknuti da Zeleni imaju utakmicu manje u odnosu na sve momčadi ispred sebe. Podsjetimo, prošlog vikenda nisu igrali protiv Međimurja.

U idućem kolu koprivničkog trećeligaša čeka novi derbi. U 18. trećeligaškom kolu na Gradskom stadionu će ugostiti drugoplasirani Bedem.

SASTAV KOPRIVNICE: Slukić, Tucaković, Zanjko, Pušić, Martinaga, Srbljinović, Čakarić, Jajalo, Srbljinović, Jambrušić, Halavuk. Još su igrali: Šokec, Tuba i Hajdinjak. Trener: Vedran Medenjak.

zatvori