Subota, 20. travnja 2024.

PIJANI VOZAČI IZLIJETALI S CESTE Jedan na rikverc izlazio iz dvorišta pa završio u jarku na drugoj strani ceste

Pijani vozači izlijetali su s cesta diljem Podravine i Prigorja.

Prvo je jučer oko 7:30 sati na otvorenom dijelu županijske ceste između Svete Helene i Križevaca vozač rođen 1990. godine završio u desnom putnom jarku. Svojom Hondom krapinskih registracija vozio je prema Križevcima i zbog neprilagođene brzine, ali i poprilične količine alkohola u organizmu, izgubio nadzor i zaustavio se u prometnom znaku pokraj ceste. Napuhao je 2,11 promila, uhićen je i protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog.

A pijani 35-godišnjak izveo je pravi manevar u Sokolovcu. On je oko 11:50 sati izlazio iz dvorišta i završio u odvodnom kanalu na drugom kraju ceste. Opel Astrom koprivničkih registracija unazad se uključivao u promet na kolnik Križevačke ulice da bi na kraju sletio u suprotni jarak. Krivoj procjeni doprinijelo je 2,01 promila alkohola koliko je imao u organizmu pa su ga policijski službenici odveli na triježnjenje. I protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog.

I na kraju, alkoholni rekorder koji je pokušao voziti s 2,46 promila. Riječ je o 32-godišnjem vozaču Renaulta koprivničkih registracija koji je na Trgu mladosti u Koprivnici zahvatio bankinu i završio u raslinju. Trijeznio se na policiji i dijelit će sudbinu prethodne dvojice.

Ni u jednoj prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen.

zatvori