Četvrtak, 25. travnja 2024.

Odgođena utakmica Koprivnice i Međimurja, “Bit će nam problem kad uđemo u ritam srijeda – subota, a ambicija je pobijediti svaku utakmicu”

Nogometaši Koprivnice sutra su na koprivničkom Gradskom stadionu trebali otvoriti proljetni dio prvenstva Treće hrvatske nogometne lige Istok. Ipak, utakmica protiv Međimurja koja se trebala igrati na travnjaku s umjetnom travom s početkom u 15 sati neće se odigrati.

Kako doznajemo, Čakovčanima ne odgovara igranje na umjetnoj podlozi, a kišom natopljeni glavni teren se čuva kako ga dvije utakmice u dva dana ne bi uništile.

– Nema nas previše pa će nam biti problem kada krenu utakmice u ritmu srijeda – subota. Još su tu povrijede i kartoni, a onda nam dolazi i Kup. Ima nas 14, bit će napeto, ali ne bojimo se ničega – objasnio je trener Koprivnice Vedran Medenjak.

Odgođena utakmica s Međimurjem igrat će se u srijedu, 21. ožujka. Unatoč problemima trener Medenjak zadovoljan je svojom ekipom.

– Dečki koji su tu su jako korektni i dobri. Trenira se dobro s obzirom na uvjete koje imamo. Osjećam da smo sve bolji, da igramo sve bolje, a koliko će to biti dobro na odnosnu na druge, koji imaju velike ambicije, to ćemo vidjeti. Što se tiče naših ambicija, ambicije su nam pobijediti svaku utakmicu. Nemamo ih u smislu rezultata da tražimo plasman prema Drugoj ligi, ali želimo izbaciti minimalno jednog ili dva igrača prema Slavenu i želimo pobijediti sve što se da pobijediti – zaključio je Medenjak.

Istaknimo da će umjesto sutrašnje prvenstvene utakmice s Međimurjem Koprivnica odigrati prijateljsku utakmicu protiv juniora Slavena. Susret će se igrati na umjetnoj travi s početkom u 14 sati.

zatvori