Četvrtak, 25. travnja 2024.

Nogometaši Srednje škole izborili u Čakovcu Državnu završnicu u futsalu

Nogometaši koprivničke Srednje škole osvojili su prvo mjesto na Poluzavršnici u futsalu za srednje škole održanoj u dvorani Tehničko-graditeljske škole u Čakovcu. S dvije pobjede u dva susreta izborili su Državnu završnicu u Poreču koja će se igrati krajem travnja.

Koprivničanci su, pod vodstvom profesora Brune Borića, u pravoj golijadi u polufinalu svladali Čakovčane rezultatom 6:4. Tri pogotka postigao je Jagarinec, dva je dodao Mihaljević, a jednom je bio precizan Mlinarić.

U finalnoj utakmici našim srednjoškolcima protivnici su bili Virovitičani koji su u polufinalu svladali Varaždince s 5:1. U zanimljivom susretu nogometaši koprivničke Srednje škole pokazali su se kvalitetnijima te su pogocima Jagarinca, Mlinarića i Rengela slavili s 3:1.

Koprivničance čeka borba za najbolju futsal ekipu u Hrvatskoj na Državnoj završnici koja će se igrati u Poreču 25., 26. i 27. travnja.

Sastav nogometne ekipe koprivničke Srednje škole:

Karlo Slukić, Tomislav Srbljinović, Mihael Mlinarić, Ivan Mihaljević, Ingo Borić, Slavko Jagarinec, Dario Stjepić, Gabriel Dodik, Leo Kirin, Ronaldo Rengel, Matija Vujić, Luka Legčević, Lovro Mujić. Voditelj: prof. Bruno Borić.

zatvori