Četvrtak, 18. travnja 2024.

USKRS U BEČU Niba Tours vodi vas na prekrasan izlet u austrijsku prijestolnicu

Tradicionalni uskršnji ukrasi i okićene pisanice, gastro delicije i glazba čekaju vas ovog ožujka na bečkom uskršnjem sajmu. Imate priliku obići ovu čaroliju na čak 263 štanda prošarana kroz cijeli Beč i to na jednodnevnom izletu na koji vas 24. ožujka vodi turistička agencija Niba Tours.

Polazak sa dogovorenog mjesta polaska, u dogovoreno vrijeme. Dolazak u Beč oko 10,00 h, panoramski razgled gradskih znamenitosti u krugu prvog bečkog ringa. Slijedi pješački razgled najpoznatijih znamenitosti grada: Opera, Parlament, Hofburg–raskošni carski kompleks, katedrala sv. Stjepana, Kartner Strasse…

Nakon razgleda, posjet uskršnjem sajmu na Freyungu, malom trgu u centru grada. Obilazak štandova prepunih maštovitih ukrasa, od raznobojnih pisanica do cvjetnih grana, kolača, staklenih i keramičkih ukrasa, knjiga, kulinarskih delicija… Za djecu su pripremljene lutkarske predstave, dok oko 60 štandova nudi unikatna domaća uskršnja jaja, klasične uskršnje bukete, izrezbarene drvene proizvode, keramiku i ostali nakit. Ono po čemu ovaj sajam svatko zapazi je brijeg koji se izradi od oko 40.000 oslikanih pisanica. Svake godine izložena je i velika hrvatska pisanica, uskršnji poklon Koprivničko-križevačke županije Bečanima.

Svega 300 metara dalje odvija se uskršnji sajam na trgu Am Hof – jedan od najpoznatijih i najtradicionalnijih uskršnjih sajmova smješten je na jednom od najvažnijih povijesnih i najstarijih trgova u Beču, a najljepši se uskršnji aranžmani kriju upravo na ovom trgu.

1,5 km od središnjeg sajma na Freyungu, održava se Altes AKH Campus sajam (sajam kod stare bolnice) na kojem je ponuda posebno prilagođena za one najmanje (radionice, vlakovi, vrtuljci, živi zečevi).

Planirani polazak kući iz Beča je u 18,00h.

Očekivani povratak kući u noćnim satima.

GRAD KC/KŽ VT DA
CIJENA 260,00 kn 280,00 kn 295,00 kn
VRIJEME POLASKA 4:00 sata 3:00 sata 2:00 sata

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz autobusom visoke turističke klase,
  • licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja,
  • jamčevno osiguranje,
  • troškove organizacije putovanja,
  • PDV.

Sve dodatne informacije potražite na internetskim stranicama turističke agencije Niba Tours.

zatvori