Utorak, 26. ožujka 2024.

Maloljetnik prevezen u koprivničku bolnicu nakon što se pri padu s mopeda teže ozlijedio

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježene su dvije prometne nesreće, u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Jučer rano ujutro oko 6:55 sati na raskrižju Ledinske i Gibanične ulice u Koprivnici sudarila su se dva osobna automobila. Nesreću je skrivila 44-godišnja vozačica Fiat Punta koprivničkih registracija koja je ulaskom u raskrižje oduzela prednost 45-godišnjem vozaču VW Golfa koprivničkih registracija. Vozila su se bočno sudarila te nije bilo ozlijeđenih osoba.

Nijedan sudionik nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Još jedna prometna nesreća dogodila se oko 11:25 sati u mjestu Karane kod Križevaca. 16-godišnji vozač mopeda Tomos je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu stranu kolnika. U tom se trenutku sudario s automobilom VW Golf križevačkih registracija kojim je upravljala 55-godišnja vozačica.

Maloljetnik je pao s mopeda na kolnik prilikom čega je zadobio teže ozljede te je prevezen u koprivničku bolnicu. Kako doznajemo od policijskog glasnogovornika Dražena Laljeka, riječ je o prijelomu.

Protiv mladića će zbog izazivanja prometne nesreće biti pokrenut prekršajni postupak. Dodajmo da je upravljao bez položenog vozačkog ispita.

zatvori