Četvrtak, 18. travnja 2024.

SUMANUTI NAPAD Policija je objavila rezultate kriminalističkog istraživanja incidenta u Jagnjedovcu

Policija je objavila rezultate kriminalističkog istraživanja zločina koji se jučer ujutro dogodio u Jagnjedovcu nedaleko od Koprivnice. Podsjetimo, muškarac je zapalio kuću u kojoj je živio mladi bračni par i prijetio im sjekirom, a onda se predao policiji.

Oko 9:30 muškarac (54) polio je benzinom prostoriju kuće i zapalio ju, kažu iz policije. Neslužbeno se doznaje da je prije toga sjekirom razvalio ulazna vrata. Uz to je “riječima i sjekirom” prijetio supružnicima rođenima 1984. i 1986. godine koji su živjeli u toj kući i koji su uspjeli pobjeći prije nego što je unutrašnjost kuće progutao plamen. Pomahnitali muškarac nakon toga se predao policiji.

Požar su ugasili vatrogasci JVP Koprivnica i DVD-a Jagnjedovec, a ozlijeđenih srećom nije bilo. Izgorio je inventar kuće, osobne stvari i dokumenti, stolarija te dio krovišta; materijalna šteta procijenjena je na 300 tisuća kuna.

Osumnjičenik je uhićen na mjestu događaja te će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku, zaključuju iz policije.

zatvori