Subota, 20. travnja 2024.

INCIDENT KOD REKE Potukla se trojica, bilo je mahanja sjekirom i špricanja suzavcem

Policija je sinoć intervenirala u bližoj okolici Koprivnice zbog tučnjave i drskog ponašanja u prigradskom naselju Reka.

Točnije, incident se dogodio na makadamskom putu koji spaja Reku i Starigrad. Oko 21:45 tamo su se sukobila trojica muškaraca: s jedne strane 51-godišnjak koji nije bio pod utjecajem alkohola te s druge alkoholizirani 31-godišnjak (1,89 promila) i 57-godišnjak (0,59 promila). Posljednja dvojica bila su u društvu i trećega, no on, prema policijskom izvješću, nije aktivno sudjelovao u sukobu.

Motiv nije poznat, no počeli su galamiti i vikati jedni na druge, vrijeđati se, a potom je došlo i do fizičkog napada. 51-godišnjak je iz automobila izvadio malu sjekiru (balticu) i počeo njome mahati prema ostalima, a onda je svu trojicu pošpricao suzavcem.

Po dolasku policije muškarci su se smirili i slijede im prekršajne prijave: 51-godišnjaku zbog drskog ponašanja, ali i prijetnje hladnim oružjem na javnom mjestu, a drugoj dvojici zbog narušavanja javnog reda i mira tučnjavom, svađom i vikom.

zatvori