Utorak, 23. travnja 2024.

IMAMO SASTAVE ZA HUMANITARKU Vlah: Sve osim naše pobjede bilo bi iznenađenje, Knapić: Bit će spektakl

Posljednje kolo KC Lige donijet će nam pravi spektakl. Osim borbe za naslov prvaka, na inicijativu medijskih pokrovitelja KC Lige, Radio Drave i portala Drava.info te njihovog suradnika Zorana Vlaha, igrat će se utakmica između selekcija najboljih igrača KC Lige i najboljih igrača Prve županijske lige. Susret koji će zasigurno privući veliku pažnju igrat će se u sklopu humanitarne akcije ‘Svi za Matea’.

Riječ je o Mateu Galjeru, 14-godišnjaku iz Prugovca koji ima vrlo izraženu idiopatsku skoliozu kralježnice te mu je potrebna operacija. Ulaz u Sportsku dvoranu Srednje škole Koprivnica i ovaj put bit će besplatan, dakle neće se prodavati ulaznice, već će se na ulazu prikupljati dobrovoljni humanitarni prilozi.

Što se tiče humanitarnog spektakla, s obzirom na imena koja su odabrali izbornici Valentin Knapić i Zoran Vlah, čeka nas odlična utakmica. Malonogometaši Activea, Golfa, Bimba i ostalih suprotstavit će se nogometašima iz klubova Prve ŽNL poput Borca, Tomislava iz Drnja, legradskog Graničara i ostalih.

— Očekujem jedan pravi nogometni spektakl jer ćemo na terenu gledati najkvalitetnije igrače našeg županijskog nogometa i najbolje koprivničke haklere. Bit će to odlična utakmica, ali moram istaknuti da je najvažnije da nas se što više okupi kako bi pomogli Mateu — rekao je Valentin Knapić.

Sličnog je razmišljanja i Zoran Vlah.

— Očekujem jednu odličnu utakmicu jer su obje ekipe sačinjene od vrhunskih igrača. Samim time uvjeren sam da će publika uživati. Najbitnije od svega da privučemo što je veći broj ljudi i da svi zajedno sakupimo što više novaca za liječenje Matea. Ovim putem pozivam sve da dođu u dvoranu, da se svi zajedno uživamo u odličnom nogometu i učinimo dobro djelo. I na kraju, rezultat, bez obzira na njihovo iskustvo, osim naše pobjede sve ostalo bilo bi veliko iznenađenje — rekao nam je Zoran Vlah.

Humanitarna utakmica igrat će se početkom u 19:20 u sportskoj dvorani Srednje škole.

KC LIGA:
Matija Furdić – CB Gulliver/U.Š.P.R.S.
Marko Cvitić – CB Golf
Zoran Ogrizović – CB Active
Dejan Pleminiti – KKC Pixel
Stanko Kokša – UMNK
Zoran Peričić – Inducta++eMerkato
Nikola Smolak – KKC Pixel
Marijo Dodik – CB Active
Damir Bebek – Bimbo
Igor Fulir – Klikaj.hr
Ivica Kovaček – CB Golf
Ivan Mesić – CB Active
IZBORNIK: Valentin Knapić

PRVA ŽNL:
Vedran Vrhovec – NK Kalinovac
Karlo Pjetri – NK Borac Imbriovec
Ivan Vrkić – NK Borac Imbriovec
Mario Rac – NK Tomislav Drnje
Mario Paveli – NK Graničar Legrad
Jurica Keser – NK Miklinovec
Zoran Marić – NK Mladost Molve
Josip Horvatinović – NK Drava Novigrad Podravski
Drago Papa – NK Tomislav Radnik Sveti Ivan Žabno
IZBORNIK: Zoran Vlah

zatvori