Četvrtak, 18. travnja 2024.

HUMANITARNI KONCERT Neno Belan, Zsa Zsa, Učiteljice, Tragovi i mnoga druga poznata imena pjevat će za naše Latice

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice” organizira humanitarni koncert pod nazivom “Darujte prostor Laticama” koji je kruna istoimene humanitarne akcije.

Cilj humanitarnog koncerta je prikupljanje financijskih sredstava za adaptaciju novog prostora u koji će Udruga useliti.

– Navedeni prostor će nam značajno pomoći u kvalitetnijoj provedbi rehabilitacijskih programa i projekata koje trenutno provodimo te ćemo moći razvijati nove socijalne usluge s obzirom na znatno povećanje broja članova, odnosno djece s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama grada Koprivnice i šire okolice – poručuju iz Latica.

Natupit će Neno Belan i Gelato sisters, Učiteljice, Zsa Zsa, Maja Bajamić, Tragovi, Gordana i Miroslav Evačić, Dario Došlić, Dijana Zubić, Kristijan Petrak i Dražen Šurbek.

Suorganizator koncerta je Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije, a koncert podržavaju Grad Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija i Udruga volontera Podravke PULS koji će se također uključiti u organizaciju.

Održat će se 11. ožujka u dvorani Srednje škole Koprivnica s početkom u 19 sati. Cijena ulaznice bit će 40 kuna.

zatvori