Srijeda, 24. travnja 2024.

HUMANITARNA UTRKA Koprivnica trči za Tanju Tisaj

Atletski klub Koprivnica za nešto više od dva tjedna organizirat će humanitarnu utrku za pomoć Tanji Tisaj, Koprivničanki koja je teško ozlijeđena u padu s bicikla i još se uvijek oporavlja.

Humanitarna kros utrka održat će se u subotu, 24. ožujka na lokaciji pored Gradskih bazena Cerine. Najavljena je utrka na 1000 metara za djecu do 14 godina, na 3000 metara u ženskoj i muškoj konkurenciji te na 5000 metara, također ženska i muška.

Tanja je prilikom pada s bicikla početkom ožujka 2017. godine zadobila teške ozljede glave. Nakon intenzivnog liječenja i inducirane kome u procesu je rehabilitacije. Riječ je o vrlo svestranoj sportašici i bivšoj reprezentativki u atletici i karateu. Njen muž Hrvoje bavi se biciklizmom i kartingom, a sinovi Jan i Fran u posljednje vrijeme pune našu sportsku rubriku svojim vrhunskim triatlonskim uspjesima.

Natjecanja će početi u 11 sati utrkom na 1000 metara za djecu rođenu 2005. godine i mlađu. U 11:15 žene i muškarci trčat će utrku na tri kilometra, a od 11:40 počinje utrka na pet kilometara. Proglašenje pobjednika po kategorijama na rasporedu je pola sata iza podneva.

Svi zainteresirani sportaši, rekreativci i građani mogu se prijaviti putem e-pošte na adresu [email protected] do 22. ožujka u ponoć te na dan natjecanja, do 30 minuta prije starta prve utrke. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godište te utrku (1, 2 ili 3).

Kotizacija za utrku je humanitarni prilog od 30 kuna na više (prema želji) po natjecatelju. Potrebno ga je uplatiti na račun Atletskog kluba Koprivnica (IBAN: HR31 2386 0021 1005 1146 6) ili na licu mjesta do početka natjecanja. Pod opis uplate upisati “Humanitarna utrka, ime i prezime natjecatelja”. Ukoliko se jednom uplatnicom plaća za više natjecatelja napisati klub ili naziv udruge, a popis natjecatelja s podacima (ime, prezime, godište i utrka) poslati na gore navedenu adresu e-pošte. Potvrdu o uplati potrebno je predočiti organizatoru prilikom podizanja startnog broja. Sva prikupljena sredstva namijenjena su za Tanjino liječenje i rehabilitaciju.

zatvori