Četvrtak, 25. travnja 2024.

Hrvači Podravke uključuju se u humanitarnu utrku za Tanju Tisaj

Hrvački klub Podravka aktivno i financijski podržat će najavljenu humanitarnu utrku za Tanju Tisaj koja će se 24. ožujka održati na lokaciji pokraj Gradskih bazena Cerine.

Tridesetak hrvačica i hrvača Podravke sudjelovat će u humanitarnoj utrci koju će toga dana organizirati Atletski klub Koprivnica. “Osjećamo potrebu novčano pripomoći nesretno stradaloj koprivničkoj i svestranoj sportašici Tanji Tisaj, koja je podsjećamo prošle godine u ožujku stradala tako što je pala s bicikla i zadobila teške ozljede glave. Uz navedeno obveza nam je pomoći našim bivšim članovima, njezinim sinovima Janu i Franu koji su bili aktivno uključeni u rad hrvačkog Kluba”, poručili su iz HK Podravka. “Ovom prilikom pozivamo sve naše članice i članove koji ovu informaciju nisu dobili tijekom održavanja treninga da se odazovu u što većem broju kako bi ova hvale vrijedna humanitarna akcija uspjela i prikupila što veći novčani iznos potreban za operaciju.”

Natjecanja će početi u 11 sati utrkom na 1000 metara za djecu rođenu 2005. godine i mlađu. U 11.15 žene i muškarci trčat će utrku na tri kilometra, a od 11.40 počinje utrka na pet kilometara.

zatvori