Petak, 26. travnja 2024.

Hangarovci sve bliže tituli, Daruvar bez šansi u Koprivnici, igrali i mladi rukometaši

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 upisali su još jednu uvjerljivu pobjedu. U 14. kolu Treće hrvatske rukometne lige Sjever svladali su u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović Daruvar rezultatom 42:22.

Utakmica je bila riješena već u prvom poluvremenu. Gosti su se držali u igri do rezultata 8:7, a onda su Hangarovci prebacili u brzinu više i do kraja prvih 30 minuta stigli do rezultat 22:10 i velikih plus 12.

U drugom poluvremenu rutinski su povećavali prednost, a trener Branko Krajačić dao je priliku svim svojim igračima. Konačnih plus 20 dovoljno govori o razlici u kvaliteti između ovih dviju momčadi.

Najefikasniji u redovima Koprivnice danas je bio Benedikt Lazar s devet postignutih pogodaka. U idućem kolu naši rukometaši, koji su ostali na stopostotnom učinku, odlaze na gostovanje kod drugoplasirane Ivanske od koje imaju šest bodova više na svom kontu. Pobjeda u derbiju praktički bi značila osiguranje naslova prvaka.

Spomenimo da su danas igrali i mladi rukometaši Koprivnice Hangar 18. Dvije ekipe dječaka B upisale su tri poraza i jednu pobjedu. Koprivnica 1 bila je bolja od Varaždina 1930 s 25:15.

zatvori