Petak, 19. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: SVI ZA MATEA Humanitarka opravdala očekivanja, “Najvažnije je da smo učinili dobro djelo”

Posljednje kolo KC Lige obilježila je humanitarna akcija “Svi za Matea”. Kako bi se što više ljudi okupilo u dvorani i pomoglo našem Mateu organizator je u sklopu zadnjeg dana ovogodišnjeg natjecanja organizirao i dvije dodatne utakmice.

U prvoj su mališani iz Male sportske škole pokazali da se Koprivnica ne treba bojati za svoju sportsku budućnost jer mali Koprivničanci imaju talenta i na pretek, dok smo u drugoj gledali dvoboj između selekcija KC Lige i Prve županijske nogometne lige.

Boljima su se pokazali županijski ligaši što je bilo i za očekivati s obzirom na mladost koja im je išla u prilog. Iako je to bilo najmanje bitno, spomenimo da je rezultat na kraju bio 4:2.

– Drago mi je da smo mogli pomoći našem Mateu. Mi smo se na terenu odlično zabavili. Nadam se da su gledatelji uživali, a ono što je najvažnije je to da smo svi zajedno učinili dobro djelo – rekao nam je Jurica Keser, igrač humanitarne utakmice.

Podsjetimo, Mateo Galjer je 14-godišnjaku iz Prugovca koji ima vrlo izraženu idiopatsku skoliozu kralježnice te mu je potrebna operacija na koju uskoro odlazi u Hamburg. Ne preostaje nam ništa drugo nego zaželjeti našem mladiću da se što prije oporavi i vrati u svoj Prugovac s osmijehom na licu.

Recimo i da je za Matea prikupljeno 8.274 kune i 50 lipa.

KC liga – revijalna utakmica za Matea

Posted by Drava.info on Saturday, March 3, 2018

 

zatvori