Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Šimun Benedikt Kopričanec pobjednik je gimnazijskog Talent showa

Pobjedu na šestom po redu Talent show Gimnazije Fran Galović odnio je učenik Osnovne škole Đuro Ester Šimun Benedikt Kopričanec.

Drugo mjesto pripalo je također učenici Osnovne škole “Đuro Ester” Sari Forjan, dok su treće bile gimnazijalke Dorotea Čvagić i Lucija Đaković.

Na Talent showu, kojim koprivnička Gimnazija tradicionalno obilježava Međunarodni dan darovitih učenika, nastupili su i Sarah Posavec, Rafaela Čuni, Lara Vondraček i Patrik Ivačić.

Da je konkurencija i ovog puta bila jaka pokazuje činjenica da je žiri svakom izvođaču dodijelio posebnu nagradu. Sarah Posavec dobila ju je za najbolju interpretaciju, Lucija Đaković i Rafaela Čuni bile su najoriginalnije, dok su najbolji umjetnički dojam ostavile Dorotea Čvagić i Lara Vondraček.

Među pjevačima i plesačima, filmom se predstavio Patrik Ivačić kojemu je žiri dodijelio nagradu za autorsko djelo.

Inače, Talent show ove je godine bio međunarodnog karaktera. Naime, koprivnička Gimnazija uključila ga je u INTERREG projekt CHEC koji rade s mađarskim školama iz Csurga i Nagybajona. Tako je jučer u Koprivnici boravilo pedesetak Mađara. Najprije su sudjelovali na plesnim radionicama, radionicama frizura i šminkanja, a onda i na Talent show.

Podsjetimo, Talent show Gimnazije Fran Galović pokrenula je profesorica glazbene kulture Darija Kivač.

 

Talent show!

Posted by Drava.info on 9. ožujka 2018

 

Fotografije: Nela Carek.

zatvori