Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Koprivnička publika uživala je u dvjema predstavama povodom Svjetskog dana kazališta

Koprivničanci su povodom Svjetskog dana kazališta, koji se obilježava 27. ožujka, uživali u dvjema kazališnim predstavama.

Pod pokroviteljstvom Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica i Grada Koprivnice održana je predstava “Sarmica” kazališta Lectirum. Riječ je o komediji o postarijem arhitektu Saši (Duško Valentić) oženjenom za mladu studenticu Vesnu. Nevolje u braku kreću kada Vesni postane dosadno pa počne izlaziti po klubovima, a ljubomorni Saša ju odluči pratiti i pritom se prehladi. U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina (Ksenija Pajić), a profesionalno praćenje Vesne obavlja umirovljeni policajac Pero Pavlović Puška (Mladen Čutura). Predstava je bila besplatna, a dvorana Domoljub ispunjena do posljednjeg mjesta.

Najmlađi Koprivničanci i njihovi roditelji u Domu mladih uživali su u predstavi “Pipi slavi Uskrs” koju je izvela Dramska skupina “Veseljko” Dječjeg vrtića Tratinčica, a čiju realizaciju su osigurali Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. i Grad Koprivnica. Predstava je također bila besplatna, a dječji smijeh bio je najbolji dokaz koliko su mališani uživali.

zatvori