Subota, 20. travnja 2024.

DRUGA ŽNL Starigrad gostuje u Reki, Kapusta: Dovoljno smo dobri da iznenadimo susjede

Ovog vikenda na travnjake diljem Podravine i Prigorja vraćaju nam se i županijski nogometni drugoligaši. Već sutra i prekosutra čekaju nas zanimljive utakmice.

Reka će na svom travnjaku u susjedskom derbiju ugostiti Starigrad. Iako su mnogi prije prvenstva smatrali obje ekipe kao favorite za prvo mjesto, i jedni i drugi su razočarali, pogotovo Starigrad koji je trenutno tek jedanaestoplasirana momčad Druge lige.

— Smatram da je moja ekipa dovoljno dobra da iznenadi i svlada protivnika. U odnosu na  jesen, u nastavak sezone ulazimo pomlađeni što znači da su u ekipi mladi dečki željni igre i pobjeda. Važno je napomenuti i to da nam uvelike pomažu dva nova trenera, Dejan Ruk i Igor Sedlanić, koji odrađuju odličan posao, te predsjednik kluba Krešimir Belčić bez kojeg ništa ne bi bilo moguće — rekao nam je stoper Starigrada Ivan Kapusta.

U ostalim susretima, Lipa će u obranu prvog mjesta startati u Mokricama Miholečkim kod Hrvatskog bojovnika, dok će drugoplasirana Tehnika na gostovanje u Gotalovo kod GOŠK-a. Mladost će Sigecu ugostiti Prugovac, a Fugaplast će u Goli biti domaćin Podravcu.

Rudar će u Glogovcu odmjeriti snage s Omladincem, dok će Viktorija u Vojakovcu ugostiti bregovsku Mladost. Utakmice u Reki, Sigecu i Vojakovcu igrat će se sutra s početkom u 15 sati, utakmica u Mokricama u nedjelju u 14 sati, a sve ostale su na rasporedu sat vremena kasnije.

Druga ŽNL – 14. kolo, prognozira Ivan Kapusta, stoper Starigrada.

Subota, 17. ožujka
15:00
Reka: Reka – Starigrad 2
Sigetec: Mladost – Prugovac 1
Vojakovac: Viktorija – Mladost (Kopr. Bregi) 1
Nedjelja, 18. ožujka
14:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Lipa 2
15:00
Glogovac: Rudar – Omladinac X
Gola: Fugaplast – Podravec 2
Gotalovo: GOŠK – Tehnika 2

zatvori