Četvrtak, 25. travnja 2024.

DERBI TREĆE LIGE Koprivnica na gostovanju kod četvrtoplasiranog BSK-a

Nogometaši Koprivnice u nedjelju će u sklopu 17. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok gostovati kod BSK-a. Bit će to prva utakmica Zelenih ovog proljeća s obzirom na to da je prošlog tjedna susret s Međimurjem odgođen.

Nedjeljna utakmica Koprivnice i BSK-a bit će pravi derbi ekipa koje imaju jednak broj bodova te se nalaze na trećem, odnosno četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice. U prvom međusobnom susretu ove sezone BSK je na koprivničkom Gradskom stadionu slavio rezultatom 0:2 pa će i to biti dodatan motiv za nogometaše našeg trećeligaša.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati momčad Vedrana Medenjaka u njegovoj prvoj službenoj utakmici nakon povratka na klupu Zelenih. Iako iz kluba dolaze informacije kako rezultatskog imperativa ovog proljeća nema, sigurno bi svi u i oko Koprivnice voljeli vidjeti naše nogometaše i dalje u vrhu Treće lige.

Mogu li Zeleni nastaviti s vrhunskim rezultatima iz jesenskog dijela prvenstva vidjet ćemo već u nedjelju kada Koprivnica gostuje kod BSK-a u Bijelom Brdu. Utakmica će se igrati s početkom u 15 sati.

zatvori