Petak, 19. travnja 2024.

IMAMO DOBITNICU Evo tko je osvojio prekrasnu River ogrlicu

Portal Drava.info nastavlja darivati svoje čitateljice povodom Dana žena, 8. ožujka. Danas vam poklanjamo predivnu River ogrlicu!

Ogrlicu je osvojila Slađana Podravac. Čestitamo!

Renata Matica Špičko, koja stoji iza branda River, kaže kako njen nakit većinom kupuju žene koje često borave u prirodi, one koje nisu sklone slijediti nametnute trendove, i vole unikatne i prirodne predmete s naglaskom na sve vrste cvijeća. Njeni klijenti ili, kako ih od milja naziva – Riverice (jer se ovdje većinom radi o ženama, premda među njima ima i zavidan broj muškaraca), za sebe kažu da su moderne romantičarke.

RIVER – delikatan nakit za nježne duše i buntovnice s razlogom koje vole prirodu
Svaki komad nakita ručno je rađen s osobitom pažnjom i ljubavlju. U sebi sadrži cvijeće ili zanimljivu vrstu bilja, koje najčešće koristi iz vlastitog uzgoja, koje je ručno ubrano i sušeno postupcima primjerenim za pojedinu vrstu bilja. Posebnost River nakita leži u činjenici da ni jedan komad ne može biti identičan drugome, samo sličan, što je zasluga same prirode, gdje do izražaja dolazi prekrasna raznolikost i posebnost svakog pojedinog cvijeta. Stoga, nije tek puka floskula kada kažemo da je ovaj nakit uistinu unikat i osvježavajuća pojava na području izrade i prodaje nakita.

Nakit se često naručuje kao lijep poklon, a želje naručitelja se najčešće vežu uz molbu da se u nakit ugradi mamino, prijateljičino, sestrino, kumino ili susjedino omiljeno cvijeće. Renata nam je otkrila da je u posljednje vrijeme vrlo tražen trend konzerviranja cvijeća od sentimentalnog značenja, poput cvijeća sa svadbi, krštenja ili nekog za naručitelje posebnog događaja koje tako imaju namjenu čuvanja dragih uspomena. Jedna pak posebna kategorija je nakit za svadbe, koji mladenke najčešće biraju kao jedinstvenu zahvalnicu djeverušama i članovima obitelji. Renatinim sugrađanima mogao bi osobito zanimljiv biti nakit u kojoj je sačuvana biljka koprive koji je, priznajte, zaista originalan suvenir.

Ubrzani ritam života nas udaljuje jedne od drugih i prirode, dok nas River nakit vraća njenoj ljepoti i dragocjenosti trenutka. U ovom lijepom nakitu sačuvana je energija i služi kao podsjetnik na važne datume: uspomena zarobljena u komadu nakita koji traje.
Mogućnosti u kombiniranju ovih dekorativnih materijala su velike i ograničene su samo maštom, no ovdje ipak glavnu riječ ima naručitelj koji je uvijek na prvom mjestu. Stoga i ne čudi činjenica da se većina njih vraća i postaju stalni klijenti koji su s Renatom kroz suradnju stvorili poseban odnos koji nadilazi strogo poslovnu zonu jer znaju da i nakon što kupe nakit, time njihova veza s Riverom ne prestaje jer se Renati uvijek mogu obratiti s pitanjima vezanim oko održavanja ili izrade novih komada. Zanimljive naušnice, privjesci koji plijene pažnju, prstenje koje skriva simboliku ili broševi s kojim ćete uvijek biti primijećena, sve to i puno više možete pronaći u ponudi koja stalno raste i prilagođava željama onih kojima su ovi osobiti komadi nakita namijenjeni.

River svoju priču nije ograničio samo na Koprivnicu. Svojom kvalitetom kao bazom ostvarena je suradnja s brojnim trgovinama u Istri i Dalmaciji, a i ove je godine broj tih trgovina u porastu. U Koprivnici nakit možete pronaći na već dobro znanoj adresi Medičarne Špičko u ulici Đure Estera, ili se javiti osobno na Facebook stranicu https://www.facebook.com/RiverNakit/ ili mail [email protected].

 

zatvori