Petak, 19. travnja 2024.

VIKEND PROGNOZA Na vidiku je novi snijeg

Vikend pred nama donosi nam ne suviše izraženu promjenu vremena koja će nam donijeti pomalo nestabilno i prilično hladno vrijeme s ponešto oborina, no čini se da bi to mogao biti tek uvod u novu zimsku epizodu

Subota će biti većinom oblačna uz sunčana razdoblja ujutro i prijepodne, a poslijepodne tu i tamo može biti malo slabe kišice ili susnježice. Više oborina očekujemo u večernjim satima. Puhat će slab povjetarac južnih smjerova, no neće biti pretjerano toplo: jutarnja temperatura oko -2 ili malo niža, najviša dnevna negdje oko 3 do 5 stupnjeva.

U noći na nedjelju vrijeme će se pokvariti: zapuhat će sjeverni vjetar, a ujutro i u prvom dijelu dana očekujemo oborine, susnježicu ili snijeg. Ostatak dana bit će većinom suh. Jutarnja temperatura oko -1 do 2, najviša dnevna oko 4 do 5 stupnjeva. U večernjim satima nedjelje moguće je kratkotrajno djelomično razvedravanje.

Novi snijeg moguć je u noći s ponedjeljka na utorak, a čini se da će i dobar dio idućeg tjedna biti hladan s povremenim oborinama. Još ćemo vidjeti hoće li one biti u obliku kiše ili snijega. Prognozu za naredni tjedan čitajte u ponedjeljak na Dravi.info.

zatvori