Petak, 29. ožujka 2024.

Umjesto Kristine Furkes Mrežu u Koprivničkom Ivancu vodit će Bojan Jakupić

Ogranak Koprivnički Ivanec Mreže nezavisnih lista u utorak, 6. veljače, održao je redovnu izbornu sjednicu na kojemu je izabrano novo vodstvo ogranka.

Tako je novi predsjednik postao Bojan Jakupić koji je zamijenio dosadašnju predsjednicu Kristinu Furkes, potpredsjednik je Ivica Petričević, dok je tajnica ostala Natalija Sučić.

Dosadašnja predsjednica Kristina Furkes osvrnula se na svoj mandat na čelu ogranka i zahvalila svima na podršci.

– Dok smo krenuli s ogrankom u Koprivničkom Ivancu imali smo vrlo jasne ciljeve. Stvoriti pozitivne uvjete za realizaciju kandidatura na lokalnim izborima kako bi se na pravilan način utjecalo na razvijanje pozitivne svijesti javnosti o vrlo važnim socijalnim, gospodarskim, kulturološkim i drugim pitanjima. Važno je spomenuti kako je prvih stotinjak dana našeg rada rezultiralo odlaskom našeg kandidata u drugi krug izbora te je našim zajedničkim snagama izabran župan – rekla je Furkes.

Novoizabrani predsjednik Bojan Jakupić zahvalio je na povjerenju te je najavio rad za dobrobit svih mještana.

– Velika mi je čast preuzeti ovu odgovornu funkciju. Uvjeren sam da ću svojim radom opravdati povjerenje te najavljujem da ću se zajedno sa svojim timom boriti za dobrobit svih mještana općine – rekao je Jakupić.

Predsjednik Mreže nezavisnih lista Darko Koren zahvalio je dosadašnjoj predsjednici na predanom radu i zaželio uspjeh novoizabranom vodstvu.

– Uvijek naglašavam da je velika dobit cijele naše ideje ta da nam se velik broj novih ljudi priključio u toj našoj ideji, a to vidimo i u Koprivničkom Ivancu. Vrlo malo nam je nedostajalo da ovdje imamo načelnicu, međutim i ovdje predstavljamo značajnu političku grupaciju koja ima svoje mjesto i gdje imamo perspektivu – rekao je Koren.

Spomenimo i da su u Predsjedništvo ogranka Koprivnički Ivanec izabrani Mihaela Juranić i Anđelko Vrabelj.

zatvori