Srijeda, 24. travnja 2024.

Uhvaćen je lopov koji je poharao obiteljske kuće u Koprivnici

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37–godišnjakom s ludbreškog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa, krađe i računalne prijevare.

Kako su izvijestili, sumnja se da je osumnjičeni između 30. siječnja i 1. veljače u Koprivnici u Špoljarskoj ulici provalio u kuću i otuđio televizor i računalo, a u noći s 1. na 2. veljače u Ulici Antuna Mihanovića iz kuće otuđio meso iz škrinje, u garaži provalio u ormar i otuđio pušku sa streljivom, iz osobnog automobila otuđio novčanik s novcem i dokumentima, te potom podigao novac s bankomata.

Isto tako, sumnja se da je osumnjičeni između 15. i 17. prosinca prošle godine u istoj ulici provalio u dvije kuće te iz jedne otuđio alkoholna pića i druge predmete te da je između 7. i 8. siječnja ispred zgrade na Trgu kralja Zvonimira otuđio zaključani bicikl.

Izvršenim pretragama kod osumnjičenika je pronađena puška sa streljivom, televizor, računalo, bicikl i drugi otuđeni predmeti, koji su mu oduzeti te će biti vraćeni vlasnicima.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa, krađe i računalne prijevare protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava i predan je pritvorskom nadzorniku.

zatvori