Petak, 19. travnja 2024.

REZULTATI OČEVIDA Nevjenčana supruga usmrtila je Dejana Slivara kuhinjskim nožem pred očima djece

Policija je objavila rezultate kriminalističkog istraživanja ubojstva u Goli koje je jučer šokiralo cijelu Podravinu.

Dejana Slivara (r. 1972.) nožem je usmrtila njegova nevjenčana supruga Slađana, rođena 1990. godine, u njegovoj kući u Ulici Pavleka Miškine. Prema provedenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je oko 16:30 kuhinjskim nožem više puta ubola Dejana u sobi obiteljske kuće te mu time nanijela ozljede od kojih je na mjestu preminuo.

Prema neslužbenim informacijama, sve se to događalo pred očima maloljetne djece. Dejanovo troje djece prije nekoliko je godina ostalo bez majke koja je preminula od raka, a s njima je u kući bilo i Slađanino dijete. Dejan i Slađana bili su u vezi opterećenoj problemima, a što je dovelo do strašnog ubojstva, ne zna se. Slađana je navodno trudna.

Osumnjičena je ozlijeđena prevezena u koprivničku bolnicu gdje je zadržana na liječenju uz nadzor policijskih službenika. Nije u životnoj opasnosti, a priroda njenih ozljeda zasad nije poznata.

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva protiv osumnjičenice će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

zatvori