Petak, 19. travnja 2024.

U restoranu Michaela Jordana u New Yorku kuha se s Vegetom

Izvor:Podravka
Najpoznatiji Podravkin brand, Vegeta, koristi se i u restoranu ‘The Michael Jordan’s Steak House NYC’ u New Yorku. Kao što mu i ime kaže, vlasnik mu je legendarni NBA košarkaš Michael Jordan.

“Koristimo Vegetu jer našim jelima mediteranske kuhinje i steakovima daje bogatiji okus. Bogatstvo arome raznih vrsta povrća usklađenih u kombinaciji koja ne opterećuje ribu ili meso nego upravo pojačava njihovu svježinu i zaokružuje kulinarsku priču motivira me da pripremam još bolja jela pa je Vegeta postala nezaobilazni dodatak jelima u našoj kuhinji” rekao je glavni kuhar Cenobio Canalizo, a prenosi Podravka.

Restoran je smješten u Grand Central Terminalu u samom središtu Manhattana u popularnoj 42. ulici gdje dnevno prođe više od 700 tisuća Njujorčana i turista. Restoran predstavlja omiljeno okupljalište poslovnih ljudi te ih tamo dnevno ruča više od 10 tisuća.

Interes za Vegetu pokazao je i TV kanal Spectrum 79 snimajući kratku reportažu o receptima chefa Cenobija Canaliza koju emitira u serijalu “A Taste of New York”, a kako se Vegeta snašla u glavnoj ulozi pogledajte u priloženom videu:

Podravka je najveći hrvatski izvoznik prehrambenih proizvoda na američko i kanadsko tržište, gdje je svoje predstavništvo otvorila 2005. godine. Najviše se prodaje popularna Vegeta, ali su zastupljeni i drugi poznati Podravkini proizvodi.

zatvori