Ustupio RK Koprivnica Hangar 18.
Rukometaši Koprivnice Hangar 18 ovog vikenda startaju s proljetnim dijelom prvenstva Treće hrvatske rukometne lige Sjever domaćom utakmicom protiv druge ekipe Vidovca.

Hangarovci će tako u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije “Fran Galović” krenuti u obranu prvog mjesta koje su prošle jeseni osvojili na impresivan način upisavši 10 pobjeda u isto toliko susreta.

— Proljetni dio prvenstva bit će teži jer nam slijede gostovanja kod ekipa koje nam konkuriraju za prvo mjesto. Moramo se znati nositi s pritiskom. Imamo malu bodovnu prednost ispred najbližih pratitelja i nadamo se da ćemo ju zadržati kako bismo otišli u viši rang i svi zajedno napredovali — rekao nam je jedan od najvažnijih “kotačića” Koprivnice, srednji vanjski Luka Peričić.

Zalet za nastavak prvenstva Koprivnica bi trebala uzeti protiv druge ekipe Vidovca, devetoplasirane momčadi prvenstva, koja na svom kontu ima šest bodova, 14 manje od Koprivnice.

— U subotu idemo po pobjedu i nova dva boda. Ni jedan drugi ishod ne dolazi u obzir. Igramo na domaćem terenu, tako se trebamo ponašati i pružiti našoj publici pobjedu bez stresa. Naravno, ne smijemo podcijeniti Vidovec, ali dva boda su nam imperativ. Želimo pobjedom napuniti samopouzdanje nakon zimske stanke i tako krenuti prema našem cilju, a to je ulazak i viši rang — zaključio je Peričić.

Utakmica Koprivnice i Vidovca 2 igrat će se u subotu s početkom u 18 sati u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije.