Četvrtak, 18. travnja 2024.

SDP i laburisti: Drago nam je da se župan odmaknuo od Piškornice i prihvatio našu inicijativu za poboljšanje konkurentnosti poljoprivrednika

Klub članova Županijske skupštine iz redova SDP-a i Hrvatskih laburista u priopćenju medijima iskazao je zadovoljstvo edukacijom poljoprivrednika održanom jučer u HGK – Županijskoj komori Koprivnica.

“Drago nam je i za svaku pohvalu što je župan Koprivničko-križevačke županije, Darko Koren, konačno svoju savjest i misli odmaknuo od Piškornice i „kumskog“ posla te se prihvatio inicijative SDP-a i HL-a za poboljšanjem uvjeta i konkurentnosti poljoprivrednika naše Podravine i našeg Prigorja”, stoji u dopisu koji su uputili redakcijama.

Dodaju kako im je drago što je župan prihvatio inicijativu kojom SDP i laburisti žele pomoći malim poljoprivrednicima da lakše plasiraju svoje proizvode na tržište te se povežu s prehrambenom industrijom na području naše županije i šire.

“Najiskrenije se nadamo da je župan osvijestio kako je ovo jedini način za postizanje boljitka naših stanovnika i našeg kraja te da će nastaviti putem jasne podrške poljoprivredi kroz edukaciju, maksimalnu pomoć i podršku poljoprivrednicima za privlačenje sredstava iz Programa ruralnog razvoja za 2018. godinu”, stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Kluba članova Županijske skupštine SDP-a i laburista Željko Vugrinec.

zatvori