Utorak, 23. travnja 2024.

IMAMO DOBITNICU Evo tko je osvojio Gabrielovu trilogiju

Drava.info i VBZ poklanjaju vam senzualnu trilogiju koja je vladala svjetskim listama najčitanijih naslova.

Gabrielovu trilogiju osvojila je Petra Kolarić Kapusta. Čestitamo!

Izvor: vbz.hr

Knjige iz trilogije o Gabrielu razlikuju se od uobičajenih ljubavnih priča. Reynard je utkao književne klasike u svoju priču – neki od najintimnijih i najzanimljivijih dijelova Gabrielova zanosa proizlaze iz velike ljubavi glavnih junaka prema Danteovu djelu.

Gabrielov pakao, intrigantna i strastvena priča o zabranjenoj ljubavi, prvi je dio trilogije koja je nastala na blogu kao fan fikcija Sumrak sage, i to prije erotske trilogije Pedeset nijansi. Roman je munjevito osvojio i očarao publiku, a autor ga je objavio pod pseudonimom i sve što se zna o njemu jest da živi u Kanadi te voli i proučava renesansnu umjetnost. Autorica Pedeset nijansi u svojoj knjizi napisala mu je i posvetu: “SR, hvala ti za korisne savjete od početka i što si bio prvi”.

Izvor: vbz.hr

Gabrielov zanos briljantan je nastavak svjetskog hita ‘Gabrielov pakao’ koji je munjevito osvojio i očarao čitatelje u svijetu i u Hrvatskoj. Trilogija o Gabrielu nastala je na blogu kao fan fikcija i zatim postala svjetska senzacija. Danas se ova trilogija toliko spominje i citira na blogovima i društvenim mrežama da i inspirira autore koji pišu svoje vizije priče o svijetu Gabriela i Julije.

Konac Gabrielove i Julijine priče je u Gabrielovu iskupljenju. Profesor Gabriel Emerson napustio je svoju poziciju na Sveučilištu u Torontu kako bi započeo novi život sa svojom voljenom Julijom, uvjeren da se, dok su god zajedno, mogu nositi sa svakim izazovom.

Izvor: vbz.hr

No Julijin doktorski studij zaprijeti Gabrielovim planovima za zajednički život i njegovoj žarkoj želji da postane otac. Napori zahtjevnog studija u potpunosti zaokupe Juliju, a kad ona dobije čast da na Oxfordu održi akademsko predavanje, u njihov svijet opet uđu osobe koje su im već pokušale zagorčati život. Jedna od njih, posebno opaka, pod svaku cijenu želi poniziti Juliju i otkriti jednu od Gabrielovih najmračnijih tajni.

Trilogija o Gabrielu, inspirirana Danteovim djelom i njegovim odnosom s Beatrice Portinari, baš poput Pedeset nijansi uspjela je postati svjetska senzacija, o njoj se raspravlja na blogovima u cijelom svijetu, a čitatelji obilaze Toronto i Firenzu putovima njezinih glavnih junaka.

 

zatvori