VIDEO: OSIM ŠTO IZGLEDA PREDIVNO Noa N7 pomiče granice fotografije

Noa na ovogodišnjem Mobile World Congressu u Barceloni, stavlja svoj fokus na novi pametni telefon Noa N7 s 5,7“ HD+ ekranom omjera 18:9.

Keramičko kućište, poboljšana fotografija, Face ID i Face Beauty funkcionalnosti te razumna cijena, glavni su aduti ovog novog modela.

Prvo što će vam kod ovog modela zapeti za oči je dizajn i prekrasna “royal blue” plava boja keramičkog kućišta. Ovaj pametni telefon jednostavno odiše elegancijom i budite sigurni da će ga svi primijetiti u vašim rukama.

Ono što ovaj model čini izuzetno zanimljivim je fotografija i njezina kvaliteta što ćete najbolje osjetiti kada “zumirate” fotografiju i uočite savršeno prikazane detalje. Model N7 imat će 2x 16MP stražnje Sony kamere s IMX 298 senzorom koje pomoću “oversampling” tehnologije omogućuju korisniku stvaranje fotografija i do 80 MP.

Prednja “selfie” kamera od 16 MP podržavat će “Face ID” i “Face Beauty” funkcionalnosti. To znači da ćete svoj pametni telefon moći otključati skeniranjem lica što u ovom cjenovnom razredu daje dodatnu funkcionalnost i pametni telefon čini tehnološki naprednim i zanimljivim. Vaše “selfie” fotografije bit će čišće, detaljnije i kvalitetnije. Zahvaljujući “Face Beauty” funkcionalnosti uvijek ćete izgledati isto i savršeno, bilo da se fotografirate ujutro ili uvečer.

Pravo uživanje korisnici će moći iskusiti i slušanjem muzike na ovom pametnom telefonu i to pomoću DTS tehnologije zvuka. DTS Sound je sveobuhvatno audio rješenje koje nudi poboljšanu stereo sliku zvuka, optimizaciju za interne zvučnike uređaja i stvara panoramsko iskustvo slušanja muzike preko slušalica.

Noa N7 temeljen je na 8 jezgrenom Media Tekovom MT6750 procesoru radnog takta 1,5 GHz te 5,7“ ekranu. Rezolucija ekrana u HD+ tehnologiji iznosi 1440×720 točaka s omjerom stranica 18:9. Noa N7 će imati 4 GB RAM memorije i 64 GB memorije za pohranu podataka koju ćete moći proširiti do 128 GB pomoću dodatne memorijske kartice. N7 dolazi s baterijom od 3.300 mAh, a koristit će najnoviji Android 8.0 kao operativni sustav.

Pametni telefon Noa N7 trebao bi se smjestiti u cjenovni razred uređaja do 250 EUR.