Četvrtak, 18. travnja 2024.

Ništa od Ibrahima Tandie u dresu Farmaceuta, bivša meta Chelsea ekspresno napustila Koprivnicu

Ništa od Ibrahima Tandie u dresu Slaven Belupa. Iako se činilo kao da će Francuz ovog proljeća nositi dres Farmaceuta cijela se situacija zakomplicirala te je krilni napadač ekspresno napustio Koprivnicu.

– Došao je da ga pogledamo, da vidimo zadovoljava li nas, ali se nismo uspjeli naći na istoj valnoj duljini. On ima kvalitetu, ali i dosta upitnika, a njegova su očekivanja bila veća od realne kvalitete. Mi ne pristajemo ni na kakve licitacije, sve smo jasno rekli u početku. Zahvalili smo mu se i on se vratio u Francusku – rekao je za Sportske novosti direktor Slavena Zvonimir Šimunović.

Podsjetimo, 24-godišnji krilni napadač francuskog drugoligaša Toursa kojeg su u tinejdžerskim danima pratili veliki svjetski klubovi uključujući Chelsea i Newcastle odigrao i jednu prijateljsku utakmicu za Slaven i to protiv Zrinjskog. Očito mu je to bila prva i posljednja u dresu koprivničkog prvoligaša.

Prijelazni rok u Hrvatskoj traje do 15. veljače pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li Slaven Belupo posegnuti za novim rješenjem.

zatvori