Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Nekim građanima stigli krivi računi za plin: ‘Grešku je uzrokovao ljudski faktor, oni koji imaju bilo kakve sumnje neka se jave nadležnim službama’

Neispravni računi koje su građani dobili za plin, tema je koja je proteklih dana zaokupila pažnju ne samo odgovornih u Komunalcu već i u Gradskoj upravi.

Rekao je to odgovorivši na novinarsko pitanje gradonačelnik Mišel Jakšić uputivši ujedno građanima ispriku:

– Moram reći da se u ime i Gradske uprave i cjelokupnog sustava Komunalca ispričavam svim građanima kojima je priređena neka neugodnost iz razloga što su dobili previsoke račune, ali i onima kojima je stvoreno stanje šoka jer su dobili da maltene nisu ništa dužni, a znaju da troše plin. Dakle, još jedanput isprika svima.

Gradonačelnik je dodao i da su odmah prionuli utvrđivati činjenice kako je došlo do ove pogreške:

– Na žalost, dogodile su se određene pogreške u ljudskom faktoru. Te iste pogreške ovih se dana ispravljaju. Pozivam sve Koprivničanke i Koprivničance koji imaju sumnje oko tih računa i probleme s njima, da se jave u naše nadležne službe u Gradskom komunalnom poduzeću Komunalac. Uvjeravam ih da će to u najkraće moguće vrijeme biti riješeno.

I Grad i Komunalac se vole dičiti da prednjače u mnogo stvari, istakao je gradonačelnik Jakšić te najavio da će to uskoro biti prezentirano i na području gospodarenja otpadom. No na ljudski faktor se ne može uvijek utjecati ali, kaže, vjeruje da se takve stvari u vremenu u kojemu planiraju nove iskorake, neće ponoviti.

zatvori