Petak, 19. travnja 2024.

Mlade vozačice jučer neoprezne u prometu, ozlijeđene četiri osobe, među njima i trudnica

Dvije mlade vozačice jučer su skrivile prometne nesreće u kojima su ukupno ozlijeđene četiri osobe, među njima i jedna trudnica.

Prva se nesreća dogodila oko 16 sati u Jagnjedovcu. Vozačica rođena 1999. godine je Fiat Puntom koprivničkih registracija izlazeći iz makadamske ceste na lokalnu oduzela prednost Škodi Fabiji, također koprivničkih registracija, kojom je upravljao vozač rođen 1984. godine.

Tom je prilikom došlo do sudara Fiat Punta i Škode Fabije. Osim materijalne štete koja je nastala kao posljedica nesreće, lakše su ozlijeđeni i vozačica i vozač.

Još jedna prometna nesreća zabilježena je navečer oko 22 sata na državnoj cesti broj 22 u Donjem Cubincu. Zbog neprilagođene brzine došlo je do zanošenja Renault Twinga križevačkih registracija kojeg je vozila djevojka rođena 1997. godine. Automobil je udario u smjerokazni stupić, sletio van kolnika, potom se zarotirao te zaustavio jednim dijelom na kolniku, a drugim izvan.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene vozačica i putnica rođena 1991. godine, jedna od njih trudnica.

Spomenimo da nijedan od sudionika ove dvije nesreće nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv vozačica koje su skrivile nezgode bit će pokrenut prekršajni postupak.

zatvori