Utorak, 23. travnja 2024.

Miklinovčani u svoje redove doveli novog napadača, “Moguće je da od ljeta preuzme trenersku funkciju”

Županijski nogometni prvoligaš Miklinovec u svoje je redove doveo novog napadača. Riječ je o Goranu Jagiću, iskusnom ofenzivcu koji je do sada branio boje Mladosti iz Svete Marije.

Jagić je, nakon Darka Sabolića i Alena Hrenića, treće pojačanje u redovima ‘Žute podmornice’.

– Zadovoljni smo dovođenjem iskusnog napadača kao što je Goran. Nadamo se da će opravdati naša očekivanja i popraviti realizaciju. Njegovim dovođenjem prijelazni rok je za nas završio i više neće biti promjena. Naravno, ako se dogodi neka izvanredna situacija mi ćemo spremno reagirati, ali za sada je to to, imamo ekipu za proljeće – rekao nam je jedan od glavnih ljudi u klubu Vladimir Rus.

Novi napadač Miklinovca u klub dolazi na poziv trenera Matije Kuhara, a jedan od razloga odlaska iz Svete Marije su duga putovanja za koje nije imao vremena.

– Prednost je što većinu naših igrača pozna pa mu neće biti potrebna posebna prilagodba. Moguće je da Jagić ostane i nakon ljeta i to na trenerskoj poziciji. Naš aktualni trener Matija Kuhar izašao nam je u susret ovog proljeća i ostao na kormilu kluba unatoč manjku vremena kojeg ima. Sukladno s tim, Gorana vidimo i kao moguće rješenje za taj problem, odnosno da od ljeta preuzme klubu Miklinovca – zaključio je Rus.

Podsjetimo, Jagić je do sada igrao za molvarsku Mladost, peteransku Panoniju, Koprivnicu, Križevce, Suhopolje, austrijske Deutschlandsberger i Hartberg te za Posušje iz Bosne i Hercegovine.

zatvori