Utorak, 23. travnja 2024.

Koprivnička knjižnica nominirana je za svjetsku nagradu, glasajte i vi!

Koprivnička Knjižnica i čitaonica ‘Fran Galović’ ponovno je nominirana za Nagradu WSIS – World Summit on the Information Society 2018 Award za svoj program potpore Romima. Rok za glasanje je 18. veljače, dakle ostala su samo tri dana.

Svjetski summit o informacijskom društvu organizacija je pod okriljem Ujedinjenih naroda, čiji je cilj uključivo i održivo informacijsko društvo. Natječaj je platforma kako za identificiranje i predstavljanje uspješnih modela rada koji se lako mogu primijeniti, tako i za isticanje nositelja tih projekata zbog njihovog truda pri ostvarivanju WSIS-ovih ciljeva. Nagrada se dodjeljuje na temelju glasanja, a svrha je pružiti registar aktivnosti koje provode vlade, međunarodne organizacije, privatni sektor, civilno društvo i drugi subjekti.

Glasanje je pomalo komplicirano, ali i zabavno. Trebate se registrirati (ili logirati, ako ste već registrirani) i glasati za jedan projekt u 18 kategorija. Kada dođete do Kategorije 4, spustite se do koprivničkog programa Support to Roma Population, Public library “Fran Galović” in Koprivnica, CROATIA i glasajte.

Za registraciju (ili logiranje) i glasanje idite na https://www.itu.int/net4/wsis/prizes/2018/.

zatvori