Utorak, 23. travnja 2024.

KOLODVOR U KOPRIVNICI Velike promjene u svlačionici Zelenih

Nogometaši Koprivnice vrijedno se pripremaju pod vodstvom novog trenera Vedrana Medenjaka za proljetni dio prvenstva Treće hrvatske lige Istok. Ovog vikenda igrali su i prvi prijateljsku utakmicu u kojoj su poraženi na gostovanju kod Maksimira rezultatom 5:4.

Medenjak pred sobom ima zadatak uigrati praktički novu ekipu s obzirom na to da smo svjedočili pravom kolodvoru u koprivničkom trećeligašu u proteklih nekoliko dana. Naime, klub su napustili Bukovac, Brcković, Pavlović, Kovačić, Kurtanjek, Bubnjić, Novak i Lopatnik.

Nova lica u svlačionici Koprivnice su vratar Slukić, stoperi Topić, Res i Pušić te vezni igrač Hajdinjak, a kako su nam poručili iz kluba do kraja prijelaznog roka ekipi će se priključiti još nekoliko igrača. Osim Pušića koji dolazi iz Bjelovara kao iskusni igrač, Zelene su pojačali uglavnom golobradi mladići koji će stjecati svoja prva seniorska iskustva.

S obzirom na to da su iz kluba poručili kako imperativa rezultata nema ovaj potez je logičan kako bi talentirani nogometaši dobili priliku za razvoj svog talenta i pokazali jesu li, jednoga dana, potencijal za prvu momčad Slaven Belupa.

Napomenimo da će svoju drugu prijateljsku utakmicu Zeleni igrati u subotu protiv Pitomače.

zatvori