Utorak, 26. ožujka 2024.

ISTRAGA Slađana je dva puta zabila nož u Dejanovo srce

Zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva, Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 28-godišnje Slađane Brkić.

Kako navode, postoji osnovana sumnja da je okrivljenica 15. veljače u dnevnoj sobi obiteljske kuće u Goli kuhinjskim nožem zadala svom 46-godišnjem izvanbračnom suprugu Dejanu Slivaru dva uboda u prsni koš i nanijela mu ubodne rane srca uslijed kojih je oštećenik preminuo.

Sutkinja istrage varaždinskog Županijskog suda prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika. Okrivljenici je odredila istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Podsjetimo, ubojstvo je to koje je šokiralo cijelu zemlju. Slađana je svog nevjenčanog supruga ubila pred očima maloljetne djece. Dejanovo troje djece prije nekoliko je godina ostalo bez majke koja je preminula od raka, a s njima je u kući bilo i Slađanino dijete.

Okrivljenica je u visokom stupnju trudnoće i iz koprivničke bolnice, gdje su joj sanirane posjekotine na ruci, prebačena je u zatvorsku bolnicu u Zagreb. Rodit će pod budnim okom pravosudne policije.

zatvori